Skincare

Zarqa Hydra Booster Ampullen

Ik heb de Zarqa Hydra Booster Ampullen uit de @beauteetvoguebox, heb wel een wat over het merk gehoord maar nog nooit wat van geprobeerd… Zelf heb ik een vochtarme huid, met hier en daar wat onzuiverheden. In de wintermaanden voelt het altijd wat strakker aan vooral na het douchen, en dus vooral het juiste moment om het te testen.
De laatste tijd zie ik steeds vaker ampullen in de gezichtsverzorging voorkomen, vaak worden ampullen gebruikt als een kuur en het geeft je huid net dat extra zetje hydratatie.
De verpakking is simpel maar toch straalt het wat luxer uit. In de verpakking zitten 7 ampullen, om in een korte tijd je huid wat extra hydratatie te geven.
In een ampul zit 1,5 ml serum, het is best wel veel wat er in zit en heb mijn hals meegenomen. De ampullen zijn van plastic en makkelijk te breken bij het kopje.
Het serum gebruikte ik alleen in de ochtend , voor mijn nachtcrème. Het serum is vrij dun en makkelijk inmasseerbaar, trekt snel de huid in en je voelt gelijk de hydratatie. De eerste twee dagen “zoog” mijn huid het direct op, bij de derde dag was het al wat minder waardoor ik het wat langer moest in masseren. In de laatste twee dagen kreeg ik wat pukkeltjes van de boost maar verdwenen ook weer snel.
Het is een fijne booster, me huid voelde gelijk zacht & glad aan. Na een week de ampullen te hebben gebruikt zag me huid er wat voller en gezonder uit zonder droge plekjes rondom me neus . Zou het zeker nog eens aanschaffen als ik zie dat mijn huid wat achteruit gaat.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *