Skincare

Salcura – Antiac active gel serum

Deze s.o.s. Serum is een gel die snel en gericht pukkeltjes aanpakt.
Door de kalmerende ingrediënten in de serum zijn de oneffenheden snel minder zichtbaar.
Het is een kleine tube, wat makkelijk mee kan in je tas.
Het is een doorzichtige gel dus je ziet het niet als je het opsmeert, geeft geen droge plekken en is zuinig in gebruik.
Salcura Active Gel Serum
Binnen enkele uurtjes zag ik al verschil , geen rode bultjes en voelt gladder aan. Het is geen “wonder” middel dat je pukkeltjes laat verdwijnen als sneeuw voor de zon maar het geeft wel snel effect en dat is wat we allemaal willen.
Bij onderhuidse bultjes heeft het wel wat meer moeite. Dan smeer ik het wat vaker op de plekjes. .

Wat ook prettig is om te weten dat de producten van Salcura allemaal vrij zijn van paraffine, steroïden, parabenen, SLS, hormonen en parfum.Plus en minpunten :

+ Kleine tube
+Cruelty free
+Doet wat het belooft

-Bij weinig gebruik is maar 6 maanden houdbaarIk zou dit product zeker aanraden als je last hebt van een wat onzuivere huid. Dit product zal ik zeker blijven gebruiken.

De Salcura Antiac Active Gel Serum kost €13.99 -15 ml en is te koop bij Holland and Barrett

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *