Skincare

Paula’s Choice Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème

Zelf heb ik een vochtarme huid met droge plekken, en in de winter kan het wat extra hydratatie gebruiken dus dit was het goede moment om het uit te proberen.
Het komt in een blauwe knijptube van 50 ml
Het zou extra hydratatie geven voor de vochtarme huid , herstelt en verfrist een vermoeide huid . Met een lichte textuur wat niet vet aanvoelt
Ik heb hem nu 4 weken in gebruik het is een lichte crème wat niet vettig aanvoelt
Als je de crème eruit knijpt ziet het eruit als een volle substantie , en als je het uitsmeert smelt het als ware in je huid.
Ik vind dat er niet echt een geur aan zit wat storend is , maar het ruikt ook niet lekker kan het niet echt plaatsen persoonlijk heb ik er geen last van de geur.
Het verstopt mijn poriën niet en krijg er geen pukkeltjes van
De volgende ochtend ziet me huid er gevoed uit en voelt zacht aan met een lichte gezonde glans. (Kreeg zelf complimentjes op me werk dat ik er uitgeslapen uit zag)
Ben er zeer tevreden over Ik zou het product zeker nog een keer aanschaffen.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *