Make-up

Max&More Eyebrow Kit

Vandaag heb ik een lowbudget make-up product van de Action . Het gaat om het merk Max & More. Ik was erg benieuwd of dit product voor mij zou werken, omdat ik niet veel ‘haartjes’ heb ziet alles er al gauw onnatuurlijk eruit. Vandaag laat ik jullie mijn mening zien.
Ik was benieuwd naar dit wenkbrauwkitje , vooral voor deze prijs. Dit was het eerste product wat ik mijn make-up stash heb liggen van Max&More. Het ligt er al een enige tijd en vond het nu eens tijd om het te proberen. Er zitten drie kleuren poeder en een wax in, ook bevat het een klein kwastje wat handig kan zijn maar ik gebruik gewoon me eigen kwast.
De swatches zien er goed uit met een goede pigmentatie , maar wel wat poederig met opbrengen. De poeder ziet er op mijn wenkbrauwen ook goed gepigmenteerd uit en oogt natuurlijk. Het lijkt wel de perfecte kleur. Gedurende dag blijft het goed zitten.
Ik gebruik de middelste kleur aan het begin en donkerste kleur aan het einde van me wenkbrauw zonder de wax.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *