Haar

John Frieda Frizz Ease Lijn

John Frıedα Frızz Eαse

Omdat ik haar net zo belangrijk vind als skincare, heb ik nu de Frizz Ease lijn van John Frieda geprobeerd.. de lijn bestaat al best een lange tijd maar het word elke keer verbetert . In dit artikel vertel ik je er meer over.
Na jaren lang me haar te  blonderen, en dan over gaan naar bruin haar paar jaar en nu weer highlights.. Is mijn haar verschikkelijk beschadigd.  AL doe ik niet veel met mijn haar, nauwelijks tot nooit föhnen, krullen of stijlen. Na het wassen doe ik een serum in, borstel het en doe gelijk een vlecht, omdat ik anders niet door me haar kom door me stugge haar en alle klitten.  Mijn haar is onwijs pluizig, klitterig en statisch vooral in de wintermaanden dus de juiste tijd om het te testen.
Ik heb de Shampoo, Conditioner & de Touche up Crème. De verpakking ziet er al luxe uit En het zijn grote tubes en is makkelijk in gebruik. De shampoo is iets dunner van substantie dan de crèmespoeling, het ruikt ook fris maar niet overheersend. De crème is niet plakkerig en is ook goed verdeelbaar.
Wat staat het toch ook luxe in de badkamer !
De shampoo en crèmespeling vind ik erg fijn en doet wat het beloofd. Me haar word er inderdaad minder pluizig van, glad en voelt zacht aan. Het is door kambaar en voelt niet droog aan.
De touche up crème gebruik ik nauwelijks, omdat ik al een olie gebruik en niet teveel in me haar wil hebben, maar als ik het gebruik blijft me haar doorkambaar en voelt zacht aan.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *