.

Glov Moon Pads.

Dagelijks gebruik in zo’n 4 tot 6 wattenschijfjes om mijn gezicht te reinigen, wat eigenlijk niet zo heel milieu vriendelijk is. Zat er al een tijdje te denken om herbruikbare makeup remover pads te halen.. omdat het milieu vriendelijker is EN omdat ik het vaak vergeet om wattenschijfjes mee te nemen. Maar toen ontving ik deze Moon Pads in een Beautybox wat kwam als geroepen.. Ik laat jullie weten wat ik er van vind! 
Mijn eerste gedachte over de pads waren wat zijn ze lekker zacht, klein maar zacht! 
De pads zijn licht van gewicht en dun, net als een wattenschijfje wat ze ook zouden moeten vervangen. 
Je hoefde de pads alleen maar met warm water nat te maken om je makeup te verwijderen of met je cleanser. Laat ik het nou alletwee getest hebben.. Mijn dagelijkse makeup stelt niet zoveel voor : beetje poeder, bronzer, wenkbrauw pommade en mascara dat zal er toch zo af zijn niet dan?
Allereerst heb ik het alleen met warm water geprobeerd om mijn dagelijkse makeup te verwijderen, daar gingen we dan vol volle moed de pads nat gemaakt (je moest ze redelijk nat maken, en dan het overige water uitwringen) met warm water en zachtjes over me gezicht gehaald zoals ze adviseren. 
Helaas werkte dat voor mij niet helemaal .. Me gezichts makeup was er wel al af, maar me wenkbrauwen gingen maar voor de helft eraf en moest even wat harder ‘boenen’ om het eraf te krijgen maar evengoed moest ik nog met cleanser erover heen om het echt make-up vrij te hebben.
Voor de tweede keer gebruikte ik het in combinatie met me cleanser van Garnier, dat ging een stuk beter dan alleen met water me make up was er zo vanaf zonder hard te boenen.
Me huid voelde gelijk zacht en schoon aan, kon gelijk veder met me toner ect.
Mijn conclusie. Het enige nadeel wat ik van de Moon Pads vind is dat ze erg klein zijn waardoor je niet lekker je makeup kan verwijderen, ook geven ze pluisjes af.. Maar dat kan ook anders zijn nadat je ze hebt gewassen.. 
Persoonlijk zou ik ze zelf niet aanschaffen omdat ik ze net te klein vind , zou eerder mijn Halo make-up remover pads pakken vanwege de grootte.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *