Make-up

Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15

Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15

Al een tijdje heb ik de Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15 in huis, en ook tevens mijn eerste High End Foundation. Ik heb hem niet vaak gebruikt, niet omdat ik hem niet fijn vind.. Maar meer omdat ik het zonde vond om hem te gebruiken voor een eyelook foto. In dit artikel lees je wat ik er van vind.
De Bobbi Brown foundation zit in een glazen flacon, het ziet er allemaal plain en simpel uit.
Er zit een pompje bij wat handig is om het te doseren.
De foundation zou als een tweede huid moeten lijken en geen cakey effect, de foundation is op waterbasis het is een lichte substantie en niet vettig of dik.
Ik heb hem in de kleur 0 Porcelain, deze zou precies goed moeten zijn voor mijn huidskleur (Ben bij de Douglas geweest om hem te testen en heb hem een paar uur opgehad voordat ik hem aanschafte)
Op de bovenste foto zie je de formule van de foundation zoals je ziet is hij vloeibaar, laten we kijken naar voor- en nafoto’s
Dit is mijn huid met alleen me dagcrème, heb een vochtarme huid, met wat onzuiverheden.
Omdat ik een vochtarme huid heb, zie je vaak velletjes en droge plekjes vooral met wat dikkere substanties en poeder.
Zo ziet mijn huid eruit met de foundation zonder concealer en poeder. Ik heb hier 1 pompje gebruikt, de foundation is goed te verdelen en oogt niet vlekkerig. Het geeft niet echt veel dekking, wat ook de bedoeling is van deze foundation.
Zo ziet het eruit met een complete look. Ik vind het een mooie foundation,  trekt niet zo in de lijntjes en blijft mooi zitten gedurende dag, dit echt mijn favoriet op dit moment.

Hoi allemaal, Welkom op mijn beautyblog. Ik ben Angela en woonachtig in de Zaanstreek . Beauty is mijn passie en ik voel mijzelf "prettiger" met make-up. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken. Dit wil ik graag met jullie delen! Hier kunnen jullie o.a. reviews over make-up, skincare & haar vinden Liefs, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *